Header Ads Widget

Ticker

6/recent/ticker-posts

Δερματικα αυτοανοσα νοσηματα ΚΑΙ γανοδερμα Lucidum.-psoriasis- Ιστοριες Ατομων που ευεργετήθηκαν Απο το Ganoderma Lucidum.




ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ-ΨΩΡΙΑΣΗ
Δερματικα αυτοανοσα νοσηματα ΚΑΙ γανοδερμα Lucidum.
Το ganoderma περιγράφεται με τον όρο “Lingzhi ή Reishi” και είναι ένας τύπος μανιταριού, του Ganoderma Lucidum. Από τα πιο αξιόλογα βότανα για τη διατροφή μας, το θεραπευτικό αυτό μανιτάρι χρησιμοποιείτε στην παραδοσιακή Κινεζική ιατρική για πάνω από 4.000 χρόνια και είναι γνωστό σαν ο «Βασιλιάς των θαυματουργών βοτάνων». Το επιστημονικό όνομα «Γανόδερμα» προέρχεται από τα αρχαία ελληνικά και σημαίνει «φωτεινό αστραφτερό δέρμα».
Η λέξη “Lingzhi”, στα Κινέζικα σημαίνει «βότανο με πνευματική δύναμη» και αναφέρεται επίσης και σαν «το μανιτάρι της αθανασίας». Τα αποτελέσματα της χρήσης του καταγράφονται στο ιατρικό κινέζικο σύγγραμμα «Shinnoh Honsohkyo», στο οποίο αναφέρεται πως ανάμεσα σε 365 ιαματικά βότανα, το Ganoderma lucidum, είναι το κορυφαίο και βρίσκεται στην πρώτη θέση, καθώς παρουσιάζει τις περισσότερες θεραπευτικές ιδιότητες.Το μανιτάρι γανόδερμα αποκαλούνταν και «Μυστικό των Αυτοκρατόρων», διότι θεωρούνταν πως η βρώση του εξασφάλιζε νεότητα και μακροζωία και για τον λόγο αυτό, το κατανάλωναν οι βασιλιάδες και ειδικότερα της δυναστείας των Mινγκ.
Το ganoderma έχει έξι διαφορετικές ποικιλίες με διαφορετικό σχήμα και χρώμα. Κορυφαία από αυτές, θεωρείτε η κόκκινη ποικιλία, που φέρει τα πιο ισχυρά θεραπευτικά αποτελέσματα.
Που οφείλονται όμως αυτές οι θαυματουργές θεραπευτικές ιδιότητες του?
Το Ganoderma lucidum είναι ένα προσαρμογόνο βότανο και μάλιστα το κορυφαίο ανάμεσα σε 300 περίπου προσαρμογόνα βότανα στη γη. Με τον όρο προσαρμογόνα χαρακτηρίζονται τα φυτά τα οποία έχουν την ιδιότητα να προσαρμόζονται στον κάθε οργανισμό ανάλογα την μοναδικότητα του και να του προσφέρουν ακριβώς αυτό που έχει ανάγκη, εξισορροπώντας και διορθώνοντας τις λειτουργίες του. Δηλ. το ίδιο βότανο, αν καταναλώνεται από άτομο που έχει υψηλή πίεση μπορεί να την κατεβάσει, ενώ αν καταναλώνεται από άλλο άτομο με χαμηλή αρτηριακή πίεση να την ανεβάσει.
Πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα, αμινοξέα, εργοστερόλες, μανιτόλη, ακόρεστα λιπαρά οξέα, συστατικά που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος μας απέναντι στις ασθένειες, περιέχονται σε υψηλή περιεκτικότητα στο γανόδερμα. Επίσης περιέχονται, πολυσακχαρίτες, μονοσακχαρίτες, αλκαλοειδή, κουμαρίνη, τανίνη, στοιχεία με ισχυρές αντικαρκινικές ιδιότητες. Συνολικά, το θαυματουργό μανιτάρι περιέχει 400 βιοενεργά μικροσυστατικά που θωρακίζουν τον οργανισμό και βελτιώνουν τη λειτουργία του.
Υπάρχουν δύο τύποι κυττάρων, ο Β και Τ, οι οποίοι θωρακίζουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα απέναντι στις λοιμώξεις. Το μανιτάρι γανόδερμα περιέχει σπάνιους πολυσακχαρίτες οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να αυξάνουν την παραγωγή μορίων RNA και DNA στον μυελό των οστών όπου δημιουργούνται τα κύτταρα Β και Τ.
ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΟΝΟ ΒΟΤΑΝΟ
Τα προσαρμογόνα βότανα παρέχουν αυτό ακριβώς που χρειάζεται το σώμα εκείνη τη στιγμή. Για παράδειγμα, ένα προσαρμογόνο βότανο κατάλληλο για την αρτηριακή πίεση μειώνει τα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης σε υπερτασικούς, ενώ μπορεί επίσης να αυξήσει τη χαμηλή πίεση του αίματος. Ομοίως, ένα προσαρμογόνο βότανο κατάλληλο για την αντιμετώπιση των επιπέδων της χοληστερόλης, μπορεί να αυξήσει την καλή χοληστερόλη (HDL-C), χωρίς να αυξήσει και την κακή (LDL-C). Μόνο 300 βότανα έχουν αναγνωριστεί ως προσαρμογόνα, με το Ganoderma Lucidum να είναι στην κορυφή της λίστας.
ΑΥΤΟΑΝΟΣΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ:
Χάρις στην δράση της λεντινάνης και των άλλων πολυσακχαρίτων όπως η β-γλουτάνη ρυθμίζουν την λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματός μας και επιπλέον καταπολεμούν ασθένειες όπως η ψωρίαση, η λευκή, ο λύκος, η αρθρίτιδα,σμηγματορροικη δερματιτιδα,ξηροδερμια,Εκζέματα, κλπ.

Ιστοριες Ατομων που ευεργετήθηκαν Απο το Ganoderma Lucidum.
Υπόταση – Δερματικά Προβλήματα
Μετά από σοβαρό ατύχημα που είχα πριν από 6 χρόνια, κατάλαβα ότι είμαι υποτασικός. Η πίεσή μου ήταν 4/6. Αυτό με έκανε να είμαι υποτονικός, να έχω λυποθυμικές τάσεις, και να μην μπορώ να απολαύσω την ζωή. Σήμερα, μόνο με τον καφέ με γανόδερμα της DXN, η πίεσή μου είναι 10/12 και νιώθω πολύ καλά! Επίσης, με την χρήση του σαμπουάν με γανόδερμα, έχει εξαλειφθεί η ξηροδερμία στο κεφάλι που είχα και μου προκαλούσε δυσφορία.
Σ. Δ.
Ψωρίαση - Αϋπνίες
Παιρνω απο το φλεβαρη του 2012 cream και black coffee.Προσθεσα κ το NONI οπου πινω καθε μερα το πρωι 30ml νυστικη μαζι με ενα ποτηρι νερο.Βλεπω μεγαλη βελτιωση με τον υπνο μου.
Το πιο σημαντικοτερο ειχα ψωριαση χαμηλα στα χερια και στο κεφαλι. Μετα απο 5 μηνες περιπου η ψωριαση εχει εξαφανιστει. Δεν θα σταματησω να πινω τον ωραιο καφε μου.Εννοειται και το νονι.
Π.Π.
ΨΩΡΙΑΣΗ / ANAIMIA
Ψωρίαση: Η κυρία Κατερίνα υποφέρει από την ψωρίαση. 'Οταν είδα το πρόβλημα -σε έξαρση - στα πέλματα και τους αστραγάλους της, της έδωσα απλά μία μπάρα σαπούνι Ganozhi με Γανόδερμα. Τη δεύτερη φορά που άφησε τον πλούσιο αφρό του να δράσει επάνω στις πληγές, είχε ήδη ανακουφιστεί από τον πόνο και τη φαγούρα. Δύο μέρες μετά, τα σημάδια είχαν σχεδόν επουλωθεί. Κάθε φορά επιβεβαιώνεται : ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑ, ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ !
Αναιμία : Αυτή η ιστορία αφορά την δική μας οικογένεια και συγκεκριμένα την σύζυγό μου. Η Μόνικα διαγνώστηκε με σιδηροπενική αναιμία. Τα φάρμακα την έκανα να αισθάνεται αδυναμία και να έχει τάσεις για εμετό. Αυτό θα είχε πολλές επιπτώσεις σε όλη της την ζωή : την εργασία και την φροντίδα του μικρού μας γιού. Άρχισε θεραπεία με Γανόδερμα και Σπιρουλίνα και μετά από 3 μήνες δεν χρειάζεται να παίρνει συνέχεια σίδηρο. Το καλύτερο είνιαι ότι ο αιματοκρίτης πήγε από το 26 στο 40!
Πυρετός – Δερματικά Προβλήματα
Εδώ και 9 μήνες εγώ και οι οικογένεια μου δεν χρησιμοποιούμε τα φάρμακα , δεν έχουμε καλεσει τον γιατρό. έχω 3 ετών εγγονή που ήταν συνέχεια άρρωστη, με 40 πυρετό , εχει αμυγδαλίτιδα ,από τότε που πίνει σοκολάτα και τσάι με γανοδερμα δεν έχει κάνει παυρετό !
Πριν λίγο παρατήρησα ότι πάνω στη μύτη μου βγήκε κάτι σαν κρεατοελιά με ενοχλούσε πολύ Είχα RG σε σκόνη κι έβαλα πάνω στη κρεατοελιά ένα βράδυ Το επόμενο πρωί είχε αξαφανιστεί τελείως!
https://kafesganoderma.blogspot.com/


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια